Gruijthuijsen Fysiotherapie

PRAKTIJK WEERT CENTRUM / KEENT

0495-536786

PRAKTIJK WEERT GROENEWOUD

0495-532014

PRAKTIJK STRAMPROY

0495-566233

Corona maatregelen

Beleid Fysiofitness

Coronabeleid Fysiofitness

 1. Afstand houden
  Onze FysioFitnesscentra zijn een binnensport-accommodatie. U dient 1,5 meter afstand houden. Er kunnen daarom maximaal 10 sporters tegelijk aanwezig zijn in de fitnessruimte.

 1. Reserveer uw plaats
  Via www.supersaas.nl kunt u online uw sportplek reserveren, zo zijn er nooit meer dan 10 sporters aanwezig en kan de afstand worden gewaarborgd. In de ochtend en avond is er per dagdeel keuze uit twee blokken van 1:15 uur trainingstijd in FysioFitness Weert.
  Handleiding reservering: Inloggen via deze link: https://home/fysiothe/public_html.supersaas.nl/schedule/Fysio-fitness/Fysio-fitness

  Reserveren:
  Stap 1: Aanmelden met eigen mailadres en kies wachtwoord naar keuze.
  Stap 2: Kies datum en tijdstip van aanvang workout.
  Stap 3: Log in.
  Stap 4: Reserveer jouw gekozen datum.

  FysioFitness Stramproy gaat in de ochtend in blokken op persoonlijke afspraak.

 1. Triageplan
  Een triageplan is in dit geval een stappenplan om te bepalen of iemand corona gerelateerde klachten heeft. Indien u een van de onderstaande symptomen heeft mag u niet komen sporten. Geef dit tijdig aan, zodat iemand anders dan in uw plek kan sporten. (zie corona-check van de Rijksoverheid), zie laatste pagina.

 1. Het schoonhouden van de sportapparatuur
  Het is zeer belangrijk dat u de sportmaterialen goed schoonhoudt. In onze fitnesscentra zijn er op een aantal plekken voorzieningen getroffen waarmee u de fitnessapparatuur schoon kunt houden. Het is belangrijk dat u na het gebruik van een apparaat deze  schoonmaakt.

 1. Gebruik van de kleedkamer
  Max. 2 personen in een kleedkamer, gelieve al te komen met uw sportkleding aan. Douches zijn voorlopig buiten gebruik. Toiletten zo min mogelijk gebruik svp.


 2. Handhygiëne      
  Voor en na sporten altijd 20 sec. uw handen wassen en afdrogen.

 1. Kledingvoorschriften
  Sportkleding dient vanaf de schouders tot aan de knieën bedekt te zijn tijdens het sporten. Dit zorgt ervoor dat minder zweet zich verspreid door de lucht. Hierdoor komen er minder vochtdruppels in de lucht te zitten waardoor de kans op aerosolen verkleind wordt.


 2. .   Ventileren
  Beide fitnesscentra hebben ventilatiesystemen die in contact staan met de buitenlucht. Dit zorgt voor voldoende luchtafvoer vanuit de fitnessruimte.  

Wij wensen u veel sportplezier toe!
Petra, Inge en Mathijs